https://forumupload.ru/uploads/001a/bf/b0/4/980052.png

Біблія - ​​книга, писання, яке передає нам знання, знання про Бога, створення світу, життя та життя людей. Біблія дає нам знання роду та історію роду справ. Біблія містить 1189 розділів, з яких 929 Старий Завіт та 259 Новий Завіт. Всі ці розділи та книги містять важливу інформацію, містять Слово Боже, історію, вчення, пророцтва, настанови та інше для людей. Читаючи Біблію, ви можете дізнатися Бога і побачити його характер. Людина, яка живе у лжевченнях, хуліннях, гріхах, скандалах обов'язково має вивчати Біблію щодня. Всі люди, молоді, або тільки народжені, повинні пройти через етап навчання і фундаментом для цього вчення має стати Старий і Новий Завіт. Біблія книга велика, і прочитати Біблію за 1, 2 дні неможливо, тому потрібно все своє життя присвятити вивченню Біблії. Щодня або через день ви повинні читати та вивчати Біблію, тоді ви будете розумні і Бог допоможе вам.

Біблія - ​​книга стародавня, і вона складалася з давніх-давен, Біблія містить історію стародавнього світу, конфлікти людей і цього світу, пророцтва, прокляття, благословення та багато іншого. Біблія - ​​цікава книга, і Біблію цікаво читати, дивитися, особливо Старий і Новий Завіт. Зараз Біблію можна вивчати в інтернеті і ми рекомендуємо це робити на сайті https://bible.by та https://only.bible або придбати собі друкований варіант. Також ми рекомендуємо вам пройти обряд хрещення для того, щоб залишити свої гріхи і присвятити своє життя Богу. Це ви можете зробити в Церкві, або присвятити своє життя проповіді Євангелії, Старого та Нового Завіту в інтернеті. Ми не говоримо вам нав'язувати свого Бога людям, а кажемо вам проповідувати Біблію та Слов Бога в Інтернеті.

Біблію звичайно краще починати читати з першого розділу Старого Завіту, а потім поступово переходить до Нового Завіту. Новий Завіт містить менше розділів і Новий Завіт можна прочитати набагато швидше. Читати Новий Заповіт в інтернеті ми рекомендуємо тут https://www.amen.in.ua, а саму Біблію можна ще й тут https://azbyka.ru/biblia/. Сайти в Інтернеті надають пошук, і використовуючи їх можна знайти швидко будь-яку відповідь або будь-яку потрібну інформацію з тексту Святого Письма. Біблія - ​​найдорожча книга в нашому світі, Біблія дає знання, дає розум, дає віру, і дає людям життя, Слово Бога рухається через текст Святого Письма і ми повинні його вивчати завжди.

Біблію можна подарувати і це буде найкращий подарунок, Біблію можна намолити і потім використовувати як джерело здоров'я або для вигнання диявола, Біблію можна просто покласти на чільне місце в будинку. Біблія - ​​це найкраща, цінна і дорога книга з усіх книг, люди, що її вивчають, ніколи не помруть, як Біблія говорить про Христа, люди, що вивчають Біблію, житимуть вічно. Відійшовши від інших книг, перейди за посиланням https://bible.by і почни вивчати книгу книг. Сайт bible.by містить пошук і ти легко зможеш знайти будь-яку відповідь. Твоє розуміння Біблії є ключем до твого розуму, віруючий у Христа отримає нагороду за свою віру. Ти будеш пророком і передбачатимеш усі важливі події у своєму житті. Тому залиш свої гріхи, мирські задоволення, можливо випивку і почни вивчати Біблію, почни вивчати текст.

Ось так я коротко описав тобі про те, що я знаю, сам вивчаю Біблію і проповідую Євангелію дуже давно. Тому я бажаю тобі бути праведним, корисним, чесним, добрим, здоровим і багатим у Христі. Будь щасливий і врятований разом із нами. Ми бажаємо вам пізнати Бога, відійди від безбожних діл і жити праведно у Христі. Нехай Бог відкриє вам таємні знання і ваше серце не відвертається від слів Христа. Молись, допомагай, не ображай і вивчай текст Писання і зможеш постати перед Богом праведним. Будь у світі у всьому світі, з найкращими побажаннями, всіх благ, Аміне!